mactros Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Hey wszystkim, od soboty jestem dumnym posiadaczem mojej pierwszej Reni: Megane scenic 1,9 diesel.rok 96. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszd13 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam wszystkich i mam nadzieje, że niedługo dołączę do grona posiadaczy Sceników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alleksander Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Hej wszystkim jestem właścicielem Meganki I z silnikiem 1,6 8v rocznik 1997 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arus28 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek M. Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam wszystkich, w zasadzie osobiście nie posiadam Meganki ani nic z Reanult, ale zalogowałem się na forum, bo ojciec chce kupić w najbliższym czasie coś nowszego od Renault 19 1.8. Sam jeżdzę innym autem, ale mam miłe wspomnienia, jak jeszcze nie mając swojego samochodu użytkowałem 19 mojego ojca. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamoon Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od miesiąca posiadacz Meganki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnim Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam kolegów do wtorku środy stanę się posiadaczem megane II grandtour 1,5 DCi 101 KM ?? Tak mówi sprzedający . Czy takowy w ogóle jest ? no i parę innych pytań , zadam je w dziale dla nowicjuszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harybary Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam wszytskich bardziej lub mniej szczesliwych posiadaczy Meganek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mista Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam wszystkich, od 4 dni jestem posiadaczem Megane II Grandtour 1.9 DCI 120 KM. W tej chwili walczę z urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantar Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam wszystkich! Jestem posiadaczem Megane Scenic od 2 lat jak narazie bez większych problemów odbywa się jego eksploatacja ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam wszystkich Szukam dla siebie Scenica I ph II i już sporo już się dowiedziałem... Ogromne to forum dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srokimisiu Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam wszystkich od stycznia 2011 jestem szczęśliwym posiadaczem Megan II Grandtour 1.5dci 105KM i mam nadzieje znaleźć na tym forum wiele pomocnych porad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBoo Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam Wszystkich. Od grudnia jestem i mam nadzieje ze nadal bede szczesliwym posiadaczem MEGI II phI 1.6 16V. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarPlos Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam wszystkich, obecnie jestem właścicielem Renault Espace MK4, który mi zastąpił dobrego Scenica RX4, czy Espace również okaże się dobry, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko1992 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam serdecznie jestem szcześliwym posiadaczem Megane I phI 1.4 [ Dodano: 2011-02-28, 20:35 ] Witam wszystkich jestem szczesliwym posiadaczem Megane I phI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi