kolorowymis Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam! od kilku dni jestem posiadaczem meganki II ph I GT comfort 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! właśnie stałem się posiadaczem Scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys_jg Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzz Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam! Wczoraj sprzedałem poprzednie auto i zachorowałem na scenica Zaczynam poszukiwania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam ,jestem Mariusz i posiadam od tygodnia Reno Megane Scenic 2.0 .97 rok. Interesuje sie motoryzacją i wszystkim co ma koła oraz nie uznaje mechaników bo wszystko robie sam przy aucie. Więc witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.lukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 siemanko jestem Łukasz. [ Dodano: 2011-04-17, 16:53 ] jak można temu zaradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 witam, posiadam od niedawna megi III grandtour, pozdrawiam wszystkich wielbicieli marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Tomcio_ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich serdecznie! Od kilku miesięcy jestem posiadaczem renault megane I phII, silnik 1.4 16V. Nigdy wcześniej nie miałem renault, a megankę nabyłem trochę przez przypadek. Jestem jednak mile zaskoczony tym samochodem, przede wszystkim tym, że jest naprawdę komfortowy i nieźle wyposażony jak na tę klasę pojazdów. Pewną różnicą w porównaniu z innymi megankami na tym forum może być to, że kierownica jest po złej stronie, bo mieszkam w Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaris Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich od 7dni jestem szczesliwym włascicielem Reno Grand Scenic 04r 1,5dci Z tego szczęścia zapomniałeś o pl-literkach. Przeczytaj jeszcze raz regulamin i zastosuj się do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpynista Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! To będzie dopiero moje pierwsze auto i bardzo bym chciał, żeby to był megane?? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweloli007 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich poraz pierwszy na tym forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1974 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plush Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, jestem posiadaczem scenica 1 ph1 rocznik 1998 z silnikiem 2.0 PB+LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael16V Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy Renóweczek ;D ja kupiłem 2 tyg. temu Renault Megane 1 ph2 w kombiku 1.6 16v i jak narazie jestem zadowolony.. mam nadzieje że bedzie tak dalej pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolekBolek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Cześć Wam, jestem szczęśliwą posiadaczką renault scenic II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi