HDB Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Powitać, Pochodzę z Zamościa, trochę czasu mieszkałem w Lublinie, obecnie w Miastku na pomorze. Pracuje jako spedytor w firmie MEXEM Sp. z o.o. Roczny przebieg około 35000km. Najczęściej można mnie spotkać w Miastku - wiadomo, oraz na trasie z Miastka do Warszawy, którą pokonuje dwa razy w miesiącu. Wszystkich userów forum i posiadaczy renówek witam i pozdrawiam :) Autkami chwalimy się w odpowiednim dziale z zachowaniem zasad tam panujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytek13 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam wszystkich, widzę że na tym forum można znaleźć wiele informacji na temat użytkowania mojego nowego samochodu więc postaram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum i również pomagać innym w leczeniu dolegliwości ich meganek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzatekMK Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam wszystkich :) Jestem tu nowy. Nie mam jeszcze Renówki, ale to się raczej wkrótce zmieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-hammond Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam serdecznie ze śląska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek30 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam wszysktich. Jestem tutaj nowy chce kupic renault megane i mam nadzieje ze mi w tym troszke pomozecie za co bede ogromnie wdzieczny. Ogolnie jestem ze slaska to znaczy z Jaworzna Regulamin pkt.1.5, 5.6, 5.7, 5.8 Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie! :) Grzesiek, Obecnie zamieszkały w Sanoku, Szczęśliwy posiadacz Megane I ph I, 1.6 90KM :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek.71 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam Wszystkich forumowiczów. Jestem nowym użytkownikiem Renault Scenic, jak i tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert62 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Robert62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini0030 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam i Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników i Miłośników Meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomer Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam wszystkich posiadaczy meganek. To moje drugie renault więc łącze się z wami w bólu w walce z mechanikami... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneta Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam Od roku jestem szczęśliwą posiadaczką Megan II. Od kilkunastu dni mam z nią spore problemy... nie będę ukrywać, że jest to jeden z kluczowych powodów dlaczego się tu znalazłam... Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martka356 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam :) Od miesiąca jestem szczęsliwa posiadaczką Meganki w automacie Narazie nie mam z nią większych problemów i mam nadzieje że tak juz zostanie Pozdrawiam użytkowników forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiszon Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Siemano. Nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem żadnej z Megi, jednakże mam nadzieję, że to się zmieni wkrótce. Zajrzałem na to forum, ponieważ ciekawi mnie jak wygląda sprawa z Megankami od strony technicznej oraz mam nadzieję, że mi pomożecie w wyborze odpowiedniego dla mnie autka. Pozdrawiam. Kapiszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekmeister Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam wszystkich, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu stanę się posiadaczem Megane II i stąd moja wizyta na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Po wpisach przedmówców odnoszę wrażenie, jakbym wstępował do klubu AA :) A więc... Cześć, mam na imię Paweł, od 3 dni jestem alko... posiadaczem Renault Megane z benzynowym silnikiem 1,6e o zawrotnej mocy 90 KM. Rocznik 1996, odmiana hatchback, wiśniowy metalik. Auto kupiłem w okazyjnej cenie, aczkolwiek jest jeszcze trochę do zrobienia, dlatego też liczę na serdeczność i fachową pomoc zaawansowanych użytkowników. Po raz pierwszy mam Renault, kupiłem to auto pomimo ogólnych opinii nt. jego awaryjności, głównie ze względu na wygodę i elegancję, jaką oferuje za stosunkowo niewielkie pieniądze. Pierwsze dni i pierwsze kilometry są już za mną, wrażenie jak najlepsze. Mam nadzieję, że to auto sprawi, iż pokocham francuskie samochody :) Pozdrowienia dla wszystkich Meganomanów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi