adamsky Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Hej, mimo że Megane już było w mojej karierze, to zajrzałem na forum gdyż coraz bardziej myślę o pewnej Coupe`cie z silniczkiem 2.0 w benzynie żeby sobie ją zmodyfikować i udzielać się w jakichś pojeżdżawkach i żeby autko było dla funu. Obecnie jeżdżę Roverem 45 z 2001 roku z silnikiem diesla który sprawuje mi się bardzo dobrze :) Pozdrawiam użytkowników forum i życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy i frajdy z Waszych autek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko19758e Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy_Kot Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam:):) Pozdrawiam Wszystkich Rudy Kot :):)KRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KdriveR Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Witam wszystkich! Chciałbym się przywitać z Wami serdecznie i liczę na Waszą pomoc przy zakupie Renaulta Megane Scenic:) Przejechałem się autem kuzyna i jestem zakochany:). Jestem ze szczytna. obecnie auta nie posiadam i poszukuje czegoś co będzie warte zakupu.:) Pozdrawiam! Edytowane 28 Maja 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zych Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Cześć. Jeżdżę od niedawna Megane II i planuję na forum szukać rad jak jeździć i eksploatować auto tak aby służyło jak najdłużej i jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster321 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam. Przymierzam się do zakupu Meganki i mam nadzieję że mi pomożecie dokonać właściwego wyboru :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek19 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 WItam od ponad miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki II ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam i pozdrawiam Użytkowników! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-pawlo111 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam. Od tygodnia posiadam Scenica I 1.9 DTI i już mi sprawia problemy. Mam nadzieję że forumowicze pomogą się uporać z niektórymi usterkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandito Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witajcie, po małych perypetiach zostałem szczęśliwym posiadaczem Renault Scenic I PhII 1.9 dCi :) pozdrawiam serdecznie wszystkich, Bandito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimboy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam z najgorętszego miasta w Polsce czyli Legnicy. Jestem posiadaczem Scenica 1 ph. 2(LIFT) od ok 4 miesięcy. Jak do tej pory b/z. Wybrałem tę markę po 18 letniej eksploatacji Reni R-19 skrupulatnie badając rynek tego modelu. No i się udało kupiłem w salonie francuskim w Strasburgu po pierwszej właścicielce. Wersja bardzo bogata jak na 2001 r. bo produkowana na południową Francję (2 szybry , klimatronik , schładzacz schowków słupka bagażnika , relingi oraz trumna dachowa.Mimo przebiegu 235 000 km( NIE WIEŻCIE ŻE 10 LATEK Z ZACHODU MOŻE MIEĆ OK 135 -165 000 KM TAK JEST TYLKO U HANDLARZY TAM SAMOCHODY NIE STOJĄ TYLKO SĄ EKSPOLOATOWANE) stan silnika 1.9 DCI oraz podzespołów jezdnych rewelacyjny potwierdzony przeglądem w ASO w Polsce. Będę częstym i aktywnym użytkownikiem forum gdyż przywiozłem niesamowite wydawnictwa serwisowe do naszych "szczeniaków" Pozdrowienia dla wszystkich SLIMBOY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzol Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam, jak większość trafiłem tu robiąc "wywiad" przed zakupem. Wybór padł na scenica II 1.5 dci 05 r. Niejedno pytanie zadam, sporo nie wiem, ale najpierw poczytam, być może moje problemy już ktoś przerabiał i znajdzie się na forum odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 witam wszystkich, od kwietnia posiadam renault megane kombi 1.4 16 V z 2002r. Na forum będę zaglądał często aby "wiedzieć co w autku piszczy". Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam slawko_23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss022 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem megane II 1.6 16V. Pozdrowionka dla wszystkich. Kriss022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kili1981 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Ale jestem niewychowany :) Auto mam od miesiąca, Na forum parę dni i już dostałem odpowiedzi na swoje pytania, ale się jeszcze nie przywitałem :) Więc nadrabiam. Pozdrawiam wszystkich właścicieli "Jeno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi