atrakcyjny_kazimierz Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Witam. No to postanowiłem wymienić = odnowić auto i mam. Reno Megane II Grandtour 1.5 dci. Nie zamierzam tu przebywać z pytaniami, tylko jeździć, ale już widzę, że to nie jest takie bezproblemowe auto. Pozdrawiam zadowolonych użytkowników tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombellowsp Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) Witam forumowiczów! W sierpniu stałem się posiadaczem Renault Megane I. To mój pierwszy samochód. Jak na razie nie mam z nim problemów. Poczytam sobie to forum bo na pierwszy rzut oka widać, że działa prężnie. Może akurat uda mi się dzięki waszym poradom uniknąć niemiłych niespodzianek. Pozdrawiam. PS. Forum bardzo fajnie zorganizowane (chodzi mi o sam silnik i wygląd). Brawo dla webmajstra! Edytowane 3 Września 2011 przez bombellowsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad88 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam wszystkich właśnie wczoraj stałem się posiadaczem Renault Megane Scenic ph I Mam nadzieję że dzięki temu forum uda mi się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy na temat mojego auta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korab321 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam Wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Renówki Coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane1.4eRT Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Od kilku lat jestem posiadaczem meganki :) Edytowane 8 Września 2011 przez Megane1.4eRT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koszul Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Cześć Wszystkim! Jestem posiadaczem MegiII phI od kilku lat, jestem z Krakowa. Również jestem forumowiczem na forum od kilku lat, ale dopiero teraz odważyłem sie odezwać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Witam Witam :) chorowałem na nią a teraz ją mam Megane II Ph II Kombii 2007 1.9 Dci :P mieszkam w Sławkowie witam wszystkich :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witam, żona zakupiła Megane I z silnikiem 1.6 16V. rok 2001, wersja ze sćiętym tyłem ;-). Autko sprowadzone. Będę częstym gościem waszego forum. Osobiście użytkuje inne model renault. Pozdrawiam z Poznania Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielswd Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witam Wszystkich :) Jestem nowym użytkownikiem forum :) Od niedziele jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo80 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) przeniesiono Siema ja tez jestem nowa. Meganki jeszcze także nie posiadam ale mam w planach:) Edytowane 16 Września 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_8_1 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam wszystkich Od wczoraj jestem posiadaczem Meganki GrandTour 1.6 Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpolud Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam wszystkich. Przesiadłem się z Opla do Megane 1. Docelowo Subaru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytooo Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Cześć wszystkim, Wojtek z tej strony, od niedawna jestem posiadaczem Renault Megane Classic, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonski_SH Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Cześć wszystkim. Mam na imię Radek i jestem z Chorzowa od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Scenica II 2.0 dci w automacie, 2007 :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_ck Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Cześć :) ostatnio zakupiłem Renault Megane 1.9D 1999r przebieg 180tys. Stawiam na ekonomiczną jazde:)) wcześniej miałem Clio I phI które mi służyło przez 2 lata:)) ale zakończyło swój żywot:)) Pochodzę z okolic Kielc:)) gdzie znajduje się najstarsze drzewo w Europie:))) czyli.....?? Zagadka:)) Pozdrawiam wszystkich użytkowników Meganek:)) szerokości:)) Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi