Frycek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Siemka Wszystkim! :) Nazywam się Mieszko i posiadam Megane z 96 roku. Mam nadzięję, że się do czegoś przydam i będę pomocny. Pozdro! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam serdecznie :) od dokładnie 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Megi z silnikiem 2.0 f7r w wersji Cabrio :) a od paru chwil nowym użytkownikiem tego forum :) pozdrawiam Wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniak77 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 witam, jestem tomek z radomia, jeżdżę renault clio i megane, pozdrawiam wszystkich Trochę szacunku do nazw własnych :) - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torzech Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Jednym z pierwszych aut, którym jeździłem, była 19-tka. Później gdzieś tam przebijało się Twingo... A teraz po latach prawdopodobnie będzie powrót do marki spod znaku "R"... ponieważ mam chrapkę na Megane II CC. :) Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam ponownie Po paru latach powróciłem do rombka. Mam nadzieję, że będzie nie gorszy niż pierwsza Megi. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teres Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam, aktualnie jeżdzę pojazdem ze stajni Nissana, ale niedługo być może będzie to Renault Megane III Pozdrawiam, Tomek Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Na forum jakiś czas, ale chyba nie złożyłem ukłonów szanownej społeczności Coś późno się zrobiło. Cóż, to jest tak, jak człek zapomni wyłączyć kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max11 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam serdecznie. Mam na imię Max i jestem z Krakowa. Na Forum zarejestrowałem się już dość dawno temu, jednak dopiero od jakiegoś tygodnia przeglądam regularnie nowe posty. Jestem zaszokowany i bardzo zainspirowany osiągnięciami Użytkowników w zakresie prac wykonanych własnoręcznie przy swoich samochodach. Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę, tymbardziej, że moim największym osiągnięciem dotychczas jest stworzenie klucza do miski olejowej z imbusa... Moje auto to biała Meganka (I phII) z 2002 r. z silnikiem 1,9 dTi (80 KM), wersja wyposażenia air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyszor Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czołem załoga. Mam na imię Marcin i od grudnia posiadam Megi II 1,6 grandtour. W renówkach siedzę od 6 lat, były to 2x Twingo '94 oraz '04. Dotychczas działałem na forum TKP pod nickiem "Jesse" a teraz przenoszę aktywność tutaj. Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć moje dotychczasowe dokonania to zapraszam tu :http://www.forum.twingo.pl/viewtopic.php?f=48&t=11259 Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś Śląskim spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dealer Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam fanatyków marki Renault, mam na imię Wojtek, jestem nowym forumowiczem na waszym portalu,na dzień dzisiejszy szukam przyzwoitej Meganki Sport II rocznik ok 2005 do sprawnego poruszania się po Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskarol Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam wszystkich jestem wlascicielem meganki juz prawie 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Wkroczyłem właśnie w Świat Meganki. Na ten moment jestem bardzo pozytywnie zaskoczony klasą i designem. Zobaczymy co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brat_p Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam wszystkich Forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem scenica I. Mam nadziej na miłą współpracę z Wami. Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sla-tom Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane 1.6 KAT 97r wersja cabrio. Pozdrawiam serdecznie sla-tom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1507 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Siemka witam was gorąco choć na dworze -26 pod zamościem Jestem szczęśliwym posiadaczem zielonego rx4, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi