losiosmak Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam wszystkich jako nowy użytkownik MIIIPH1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleki Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich ! Marcin vel Bleki kłania się z Wlkp :) Edytowane 4 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwusek216 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich, obnosze sie zamiarem zakupu Scenica phII i tak trafiłem na to forum. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianDJ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam forumowiczów, właśnie zdałem prawo jazdy i będę jeździł autem dziadka ;) Przy okazji chciałbym coś przy nim porobić, więc bardzo się cieszę, że znalazłem to forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafik123 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich forumowiczów klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varan Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich jestem od 5 miesięcy nowym użytkownikiem renault scenic 1.6 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.m Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam wszystkich Wczoraj zamówiona Meganka i liczę, że jeszcze w tym tygodniu będę mógł ją użytkować:) Liczę również, że forum służyć będzie wyłącznie do wyciągania pozytywnych informacji na temat mojego auta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trustman Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witajcie! Po kilkuletnich przygodach z Clio sport, C4 VTS i obecnie Xsarą HDI i 206 RC zamarzyło mi się Megane II sport. Liczę że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć takie cudo :lol: Pozdrawiam wszystkich, Paweł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Cześć. Jestem Marcin, z okolic Lublina. Na razię szukam auta, ale prawdopodobnie będzie to Megane II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaraSs Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam wszystkich "renowiczów" Marek, miasto Konin woj. WLKP, poruszam się Scenickiem II PH I z 2004 roku z silnikiem 1.9dCi 120KM, aktualnie shamowane 149,7KM ;) Pozdrawiam oraz służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-K Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Powitać wszystkich miłośników Renault. Jestem fanem tej marki a jednocześnie kierowcą kolejnego już modelu. Najnowszy zakup to Megane III . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1966 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Packard Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Cześć, Z tej strony Filip, okolice Będzina. W Renówkach siedzę od jakiegoś czasu, wiecie, modeliki, katalogi prospekty ;) Na co dzień śmigam Kangoo z 2007 roku, 1.5 dCi, z nalotem 272 000 km. Na co dzień, mam też styczność z Megane III ph.II rodziców, także 1.5 dCi. Obecnie szukam autka dla znajomego, coś pokroju Megane I / II, Focusa I. Znalazłem póki co, dwie oferty na Megane - ale to w dziale odpowiednim do tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam wszystkich użytkowników forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi