kmatrix Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Posiadam Scenica II z 2004 roku 1,5 dci. Otóż mój problem polega na niedziałającej karcie. Pewnego wieczoru podchodzę do auta i nie mogę otworzyć drzwi z pilota. Gdy już otworzyłem awaryjnie to włożyłem kartę i udało się odpalić samochód. O co chodzi z tą kartą ?? Druga karta działa bo sprawdzałem. Edytowane 24 Listopada 2015 przez kmatrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Próbowałeś wymienić baterie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Standard , karta jest uszkodzona, szukaj elektronika na miejscu lub wysyłka karty do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverick-26 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Miałem podobnie u mnie pomogła wymiana baterii , zamiast narażać się na niepotrzebne koszta z jej naprawą zacznij od najprostszych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmatrix Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tak wymiana baterii nic nie pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 To najprawdopodobniej jest ta karta walnięta, zdarza się. Jak nie masz blisko pewnego polecanego elektronika to zgaduj się z cinas_ na wysyłkę do nich i naprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi