lukaszbe Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam, Dziś grzebałem sobie w radiu. Aktywowałem opcję subwofer. Od tego momentu mam w opcjach akutstyki dostępną opcję subwoofer, którą można włączyć i wyłączyć. Tzn ja nie mogę jej włączyć, mam komunikat że opcja nie jest dostępna. W radiu mam wolne środkowe złącze miniISO. W jaki sposób jest podłączany subwoofer? Chce zamontować ten aktywny w koło zapasowe z Mazdy 6. Może uda się jeszcze centalny głośnik, ten w desce rodzielczej uruchomić ? Dodano: 07 gru 2015 - 06:39 Nikt o tym nie myślał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Tutaj jedynie chyba Cinas coś Ci może doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszbe Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To już chyba lepiej samemu w VISU poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Nie koniecznie musi zadziałać Radio w LIII Jak w LIII to na 99% nie zadziała brak elektroniki, jak będzie elektronika to podnieść soft w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi