Rxe.Megane Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 zagraniczne są w systemie podajesz numer vin i ciach cała historia autka lepiej dać te 200 zł niż potem w niego pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy22 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam! A co powiecie na temat tych dwóch sztuk http://otomoto.pl/renault-megane-privillag...l-C7409733.html http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-1...m-C7835243.html Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriot Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ozzy22, z tego co wiem, to aut z Pleszewa sie nie kupuje. To zaglebie aut powypadkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ten z pleszewa ma "regenerowana" konsole, czyli ktos robil auto po taniosci na sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy22 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dzięki serdeczne Dałem sobie spokój z tymi megankami ale za to stałem się posiadaczem innej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Gratulacje Pochwal się teraz w odpowiednim dziale, najlepiej fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy22 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dzięki, jak umyje autko to na pewno się pochwale P.S. Mam nadzieje, że mod mi wybaczy ten off-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi