bruk Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czy za pomcą clip-a można zdiagnozować opla vivaro i nissana primastar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie, tylko nie wiem jak z Nissanem skoro nalezy do Renault. Ale dużo ryzyko że uszkodzisz komputer w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Oba auta dogadują się z CLIPem. CLIP obsługuje Nissany chyba od 2009 roku. CLIPem można też diagnozować wszystkie Suzuki z sinikami Renault np. Vitara i Jimny (ale nie wszystkie moduły). Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Pawel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie, tylko nie wiem jak z Nissanem skoro nalezy do Renault. Ale dużo ryzyko że uszkodzisz komputer w aucie. Bzdura Uszkodzić ? O ile są silniki dci można tylko trzeba ręcznie wybrać inny model podobny do renault i zadziała. Nie połączysz się tylko z dci w volvo bo Ci mają swoją elektronikę. Na vivato testowałem pare razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Niekoniecznie dCi, Vivaro z 2,0 F4R też bez problemu ogarnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi