rambo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witam , potrzebuje pomocy . Dzisiaj opuściłem szybę (elek.) i podczas podnoszenia coś się zacięło i już nie mogłem jej podnieś dalej ,przestały też działać kierunkowskazy oraz podgrzewanie szyby i immobilizer, odkąd zgasiłem samochód nie mogę już go odpalić. Wymieniłem wszystkie bezpieczniki ale to nic nie dało . Prosze o pomoc jeśli ktoś wie co mogło się zepsuć . Dodam że auto to Renault Megane I 1.6 ben-gaz , 1997r . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Tzn co ? Nie kręci? Kręci a nie odpala? Sprawdź bezpiecznik oznaczony ALIM UCH w skrzynce bezpieczników w kabinie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Kręci ale nie odpala , wymieniłem już ten bezpiecznik i nadal bez zmian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0409 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Przerabiałem ostatnio ten problem. Sprawdź bezpieczniki przy akumulatorze. Oraz taką białą kostkę przy nich. U mnie głównym powodem było właśnie to. Zaśniedziała ta biała kostka czy tam wtyczka. Odciąłem ją i połączyłem na krótko. A miałem ten sam problem, że samochód nie odpalał i nie miałem świateł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi