ehehe020 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam,od razu zaznaczam że jestem całkowicie zielony w sprawach diagnostyki meganki ale chciał bym się od was dowiedzieć jaki kabel powinienem kupić i jaki program pobrać żeby połączyć się z meganką i sprawdzić jej błędy (fault injection,abs). Dokładnie jest to Megane 2 2003r 1.9dci 120km 2003r. Nie wiem jakie jeszcze informacje podać.. Pytajcie i pomóżcie,z góry dziękuję i liczę na wyrozumiałość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja z powodzeniem wykorzystuję ELM 327 i program maxiecu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehehe020 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Widzę że jesteś z Chełma,kupiłeś elm327 w Chełmie czy z alledrogo zamawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Z alledrogo trzy lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehehe020 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A nie wiesz gdzie można w Chełmie kupić w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jak chcesz to mogę Ci oddać swój, do mnie jedzie pocztą MPM-COM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehehe020 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Bardzo chętnie jeśli tylko Ci się już nie przyda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To wpadnij do mnie jak będziesz miał czas. Ja trzy dni mam wolne. Reszta na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi