rafallski Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Znalezione w sieci: W ramach kampanii Akademia Bezpiecznego Samochodu kluczowi i niezależni dystrybutorzy oraz renomowani producenci części samochodowych organizują po raz pierwszy w Polsce Wiosenny Tydzień Przeglądów (14-18 kwietnia 2008) oraz Jesienny Tydzień Przeglądów (27-31 października 2008). Organizatorzy zaprosili warsztaty z całej Polski do aktywnego włączenia się w projekt poprzez przygotowanie w tych okresach specjalnych ofert dla Klientów w zakresie przeglądu stanu technicznego pojazdu. TUTAJ jest lista warsztatów Moja firma z racji Wiosennego Tygodnia Przeglądów oferuje rabat w wys. 5% na wszystkie części (dla Forumowiczów 10%) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 18zł za kontrolę auta 18% na serwis i akcesoria 18% na opony i felgi Szczegóły: http://www.renault.pl/wiosna_2008/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.k Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Czy ktoś już skorzystał z "Akcji Wiosna" i jak to wygląda, co sprawdzają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Umówiłem sie na piatek - wroce to napisze czy bylo warto wydac 18PLN :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.k Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 czy umówiłeś się na ul.Brukowej ? I jeszcze jedno pytanie widzę że masz taki sam silnik jak mój 1,6 16V Czy wymieniałeś cewki i czy miałeś jakieś kłopoty z silnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Tak, na Brukowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 niestety na liście niema żadnego warsztatu ze szczecina. jednak jutro podjadę do ASO i sie dowiem może jednak uda sie zrobić kontrole za 18zł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 hmmm..... Bo to sa dwie różne akcje: - niezależni dystrybutorzy oraz renomowani producenci części samochodowych 14-18 kwietnia i obowiazauja warsztaty z listy - w akcji Wiosna 2008 bierze udzial każde ASO (chce czy nie) - akcja trwa do 31.05.2008 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja tak robię przeglądy na jesień i wiosnę - dostaję przy tym jeszcze assistance ;-) Dzisiaj znowu jadę. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 a ja mam pytanie co do tej akcji czy jak serwis coś znajdzie w samochodzie to trzeba od razu u nich naprawić?czy po prostu po informuja mnie o tym i bede sobie to mogł naprawić we własnym zakresie i czy naprawdę koszt kończy się na 18zł :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mantana Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 ja akurat mam w maju zrobić przegląd techniczny, czyli mogę go zrobić za 18 zl?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 - w akcji Wiosna 2008 bierze udzial każde ASO (chce czy nie) - akcja trwa do 31.05.2008 A gdzie mozna znaleźć listę serwisów ASO Renault, które biorą udział w akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Cmikus, nie musisz robić u nich, ale jeśli auto nie sprawne to nie dostaniesz assistansa. Mantana, to jest inny przegląd. Ten przegląd za 18zł dotyczy kontroli opon, oświetlenia, stanu wycieczarek i płynów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 A gdzie mozna znaleźć listę serwisów ASO Renault, które biorą udział w akcji? Chyba na oficjalnej stronie producenta w polsce jest lista WSZYSTKICH serwisów... Za te 18 zł to chyba nie podłączają do komputera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 auto jest sprawne chodziło mi o to jakby coś ich zdaniem było do zrobienia ale jeśli nie trzeba to podjadę sobie do renault :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi