Easy Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Same 18 :P. 18zł, 18 punktów, godzina 18 :P Może mi też umyją autko :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekM Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 wlasnie przyjechalem z tego przegladu, bylem we Wrocławiu u Nawrota, nawet nie naciagali zbyt mocno. kolo alternatora chcieli wymienic i piora wycieraczek. Warto od nich kupic piora ( 150 pln bez tej znizki 18%) czy jakies za 30 pln w hipermarkecie??? ale dali assistance. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 heh, jestem po przeglądzie. Oj jak miło było i samochód wypucowany... (reno wawa pulawska) Ale.... dostałem też kosztorys... Wahacz lewy, klocki, tarcze, jakiś tam drążek. Wycena 2200 zł :shock: "najlepiej gdyby zrobił pan szybko..." - "zrobie, zrobie oczywiście..." tylko za 1/4 tego co ASO zakrzyczało :P Najciekawsze jest to że samochód ma niecałe 50tkm i tarcze są do wymiany... powiedzieli że w reno to norma - tarcze lecą 2x szybciej i tak juz jest... Chyba pokusze sie o jakies zamienniki na kolejne 120tkm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirelka Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ja robiłam przegląd na Lewinowskiej (Warszawa) i nie umyli autka :/ klocki do wymiany (co ciekawe nie zauważyli że tarcz już nie ma - od razu po ASO pojechałam do znajomego warsztatu) oraz luzy na kierownicy już wszystko naprawione :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ja umówiłem 2 autka na 9 maja opisze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Łożysko lewy przód, drążki kierownicze, lewarek haczył o osłonę termiczną przy wrzucaniu wstecznego (zrobili na miejscu za free :P ), lewa osłona od strony skrzyni cieknie, uzupełnić płyn chłodzący, spalona żarówka podświetlenia rejestracji :P W sumie jestem bardzo zadowolony, bo za 18zł wiem co mam zrobić, no i czekoladę mają bardzo dobrą za 50gr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kazali mi podładować akumulator... "[edit]" i assistance dali :P za 18zł warto było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 właśnie wróciłem z Krakowa od Łyki, wszystko OK, "assistance bez końca" przyznane :P warto było :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Trochę OT ale to cieszy - jeszcze nigdy nie widziałem tylu zadowolonych klientów po wizycie w ASO ;-) :P Pamiętajcie, że tak dwa razy do roku warto sprawdzić autko. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja mykam do ASO na kolejny wtorek godzina 11. Cudów się nie spodziewam po tej wizycie a zwłaszcza po mechanikach. Mają dobrą okazję postawić się w dobrym świetle i zobaczę czy to wykorzystają. Asisanece na klekotka nie dostanę na bank ale ciekawość mnie zżera co tam znajdą do naprawy i jakie będzie ich zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Byłem wczoraj na tym przeglądzie i dostałem Asisanece, ale mechanik powiedział mi że mam złamany bagnet cytuję " wszystko z autem jest w porządku jedynie bagnet jest złamany, ale na pewno pan to wie" . Dzisiaj wyciągnąłem tą część i wygląda na to że to te hu.. go złamały i jeszcze mi powiedzieli że nowy 120zł plus robocizna, już nawet nie pytałem ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 BYK_83, nie daj się kup bagnet na szrocie razem z tą rurką prowadzącą i zaopatrz się w klucz nasadowy 10 lub 12 koszta tylko części robota za darmochę i mega przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie mam zamiaru im płacić. Wczoraj pogrzebałem trochę z tatą i udało się wyciągnąć bez odkręcania bo był ułamany zaraz na początku i teraz kupię jak spasuje z Reni 19 bo jest metalowy a jak nie to już mam plan jak go naprawić :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mustang90 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam jestem właśnie po przeglądzie u Zięby. Obsługa miła i profesjonalna czas około godzina wykryto tylko jeden element do wymiany (drążki kierownicze) koszt w serwisie 1028 zł :shock: . W drodze powrotnej zajechałem do kilku warsztatów wymiana plus geometria w granicach 300-400 zł w zależności jakie zamienniki zostaną użyte . assistance nie dali i samochodu nie umyli tylko dywaniki i to przednie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 no to ja jestem po wizycie. Czas 1godzina 40 minut Asistance oczywiście brak bo nawet się nie spodziewałem. Ale czepili się że jeden spryskiwacz ledwo psiuka no i mam do wymiany naciągacz paska klinowego. No o tym wiedziałem więc tylko szykować jakieś 100zł i zrobione. usiadłem sobie w scenicu i włączyłem światła a jak cofnąłem przełącznik to nadal się świeciły. po chwili oni to zobaczyli że nadal się świecą i nie umieli wyłączyć to wyciągnęli akumulator. eh całe ASO w Piotrkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi