MacFly1998 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam. Jestem w trakcie rozglądania się za jakimiś felgami na lato do Meganki i zainteresowały mnie felgi Dezent C, a poniżej podaje link, niech ktoś mi powie czy będą mi pasować ;) Dezent C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_wroc Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Moim zdaniem nie będą pasować, za szerokie i nie to ET (meganki mają 40) ale dla pewności może jeszcze ktoś bardziej oblatany w temacie się wypowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 9' odważnie, raczej nie spasują mogą wystawać za nadkole, poszukaj z większym et i trochę węższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFly1998 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) A możecie mi polecić jakieś fajne felgi z rantami najlepiej 16 calowe które w 100% pasowały by do Meganki :) Co powiecie o tych? : Zender Edytowane 9 Stycznia 2016 przez MacFly1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Te Ci spasują no i szerokość normalna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFly1998 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A nie będzie problemu z tym że jak do tyłu wejdą 3 osoby to nie będą mi obcierać opony o nadkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 W sumie to chyba będzie na styk, także przy większym obciążeniu może się tak zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFly1998 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Uuu :unsure: no to chyba trzeba będzie zacząć rozglądać się za 15 calowymi -,- szkoda bo czym większe tym fajniej wygląda autko, no ale coś kosztem czegoś ;) Dodano: 24 lut 2016 - 20:52 Przepraszam że odkopuje ten stary temat ale nie daje mi spać jedna rzecz, a mianowicie znalazłem felgi o szerokości 7,5J i nie mam pojęcia czy nie będą wystawać za nadkola, widziałem zdjęcia Meganek z tymi felgami i wyglądały normalnie. Proszę o pomoc :) poniżej daję link do felg. BORBET Jeszcze dodaję takie które znalazłem przed chwilą: Mój odnośnik Edytowane 24 Lutego 2016 przez MacFly1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi