nabuhadnazor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam, właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem Meganki I ph II z 99r. Mój problem polega na tym ze radio (Tuner list 22DC279/62T) ma gniazdo mini ISO do podłączenia wyświetlacza natomiast w moim autku jest jakaś płaska 7 pinowa kostka. Radio podobno było odłączone i schowane żeby nikt nie ukradł ale z tego co widze to nijak nie idzie tego podłączyć. Miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgaj1 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 radio typu tuner list nigdy nie ( z tego co wiem) będzie pasowało do wyświetlacza z 7 pin kostka to jest po prostu inny wyświetlacz , trzeba sobie kupić wyświetlacz pod radio tuner list lub radio zmienić na takie co było wkładane także do laguny do 1999 ( ja takie mam i gra super ) to jest radio pod twój wyświetlacz http://www.allegro.pl/item339694776_radio_...egane_clio.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A takie pytanko... wyswietlacz masz osobny do radia i osobny do zegara wraz z ze wskaznikiem temperatury zewnetrznej ( jesli go posiadasz ) Czyli masz tak naprawde dwa osobne wyswietlacze? Do tuner list z tego co wiem pasuje wyswietlacz ktory masz radio i zegar na jednym panelu lcd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgaj1 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 więc tak, i taki oddzielny i taki "wszystko w jednym " pasuje do tego radia z linka http://www.allegro.pl/item341224038_cd_ren..._1996_1999.html natomiast do tuner list jest pojedynczy ale ma on w sobie inne podświetlane funkcje które ma radio typu tuner list . ja mam wyświetlacz pojedynczy z zegarem temperaturą ( sam ją zamontowałem) i wyświetlaczem radia z kostką 7 pin i radio takie jak w linku .natomiast wyświetlacz podwójny był montowany w starszych megankach 96-98 więcej info pytaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabuhadnazor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Qrcze chyba zdecyduje sie na zakup wyświetlacza bo da sie go dostać za ok 50-60 zl. Mam jeszcze pytanie czy pilot (nie Tuner list) będzie pasował do wyświetlacza z serii TunerList? Moj pilot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgaj1 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 zdaje mi się że pilot ma inną też kostkę i podłącza sie go do radia do niebieskiego wejścia ( o ile sie nie mylę) trzeba zobaczyć czy kable zasilające wyświetlacz są takie same bo tego nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi