lisu00 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam, po usterce automatycznego hamulca postojowego, którą naprawiłem samodzielnie (u mnie przerwał się przewód przy wtyczce silniczka- usterka niby banalna, ale unieruchamia auto), nadal wyświetla się "kluczyk" i komunikat "skontroluj hamulec.." Jak skasować komunikat. Gotów jestem na zakup odpowiedniego złącza i oprogramowania tylko nie wiem jakiego. Na aukcjach są DDT2000 ale do Scenica II. Nie potrzebuję zaawansowanego urządzenia diagnostycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olmas Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Na 1000% Maxiecu. Ostatnio sam z tego samego powodu kupowałem oprogramowanie i ich Elm-a 327 (kablowy) w komplecie za 215 zł i kasowałem ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi