pim35 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam, mam problem z tylnią wycieraczką bo nie działa. Po przełączeniu na start wycieraczki nic się nie dzieje, byłem u dwóch elektryków i oni też nie umieją znaleźć w czym jest problem, proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dochodzi napięcie do silniczka? Jest napięcie na manetce? Bezpieczniki pomijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pim35 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) napięcie do silniczka dochodzi,silniczek jest sprawny,bezpiecznik ok ale nie wiem jak sprawdzić napięcie na manetce,dodam tyle że spryskiwacz działa Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 24 Lutego 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Napięcie do silniczka dochodzi i on nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pim35 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tak napięcie do silniczka dochodzi a on stoi,dodam że jak silniczek został zdemontowany i podpięty pod prąd to kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Sprawdź woltomierzem jakie napięcie idzie do silniczka, może jest za niskie i silniczek nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi