maxu1991 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów Jestem w posiadaniu megi 1.6 RT i dziś mnie ukochana zaskoczyła niestety. Zrobiłem około 30 km, wróciłem do domu, oczywiście małżonka zapomniała czegoś w sklepie. Ja do megi kluczyk w stacyjkę i kręcę jak głupi a tu nic, raz czy dwa odpaliła ale obroty skoczyły po czym zgasła. Wszystkie kontrolki gasną co powinny ale kontrolka "ekg" mruga o tak za każdy razem jak chce odpalać. Oczywiście było słychać pompę paliw a teraz jakby jej nie było. Panowie ratujcie, bo mnie kobita zabije, bo jej auto miałem pożyczyć do pracy. Dodano: 11 mar 2016 - 18:29 Pompa paliwa zaczęła działać ale ekg nadal mruga i nie odpala Edytowane 11 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Bez podłączenia auta pod clipa i odczytaniu błędów nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxu1991 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Dziękuję ci. Czyli pozostaje mi zapchać do mechanika niech podepnie i zobaczy co jest. Dowiem się i napisze co było. Dodano: 12 mar 2016 - 17:33 Byłem na kompie, wylazł czujnik podciśnienia, wymieniałem, plus nowy wężyk podciśnienia, dojechałem do domu, zgasiłem i znów jest ten sam problem. Ekg mruga, silnik na kilka strzałów parsknie, obroty skoczą i dalej nie startuje. Edytowane 14 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Sprawdź czujnik wału korbowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi