cinas Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nie przejdzie za wysoki soft w radiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmxn Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Czyli jednak kaplica, dzięki panowie za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nie koniecznie Jaki reprog masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmxn Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 v191, ale coś mi się nie podoba , ponieważ w pliku MTC jest RAD03, a clip wykrywa RAD0280 bodajże. Posiadam dwa pliki MTC z podobnym wyposażeniem i tam mają RAD02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Daj 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmxn Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Tak zrobiłem właśnie przed chwilą, ale jutro sprawdzę, ponieważ to nie mój samochód. Zmiana na 02 nic nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmBerk Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Mam ten sam problem. W clipie wybieram automatyczną konfigurację i dostaję komunikat w stylu: "Włóż nowszą płytę CD/DVD". O jaką płytę mu chodzi, Reprog? załatawiłem sobie Reproga w wersji v191, ale przy próbie auto konfiguracji mam taki komunikat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Może być za wysoki reprog , a na niższym zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmBerk Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 A poratuje ktoś starszym reprogiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Spróbuj też na starszej wersji clipa. Nowsze sobie słabo radzą z reprogiem z płyty a ostatnie to już wogóle tylko online. Reproga Ci mogę wystawić z mojego serwerka. Przypomnij się na PW jak będziesz potrzebował. Edytowane 4 Grudnia 2023 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi