Daron Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Niedawno kupiłem scenica i po jakimś czasie zauważyłem, że na lakierze nawet na plastikach pojawiły się brązowe kropeczki wielkości ziarna maku. Co z tym zrobić żeby nie zrobiła się z tego rdza na całym samochodzie? Czym to może być spowodowane? Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Gdzie parkujesz? Jeździsz jakimiś drogami które są obsadzone drzewami? Zazwyczaj to drobne kropelki żywicy. U siebie zmywałem to benzyną ekstrakcyjną a i tak z oporami to schodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Parkuje na ulicy często pod drzewami. Być może, że to żywica bo po myjni trochę tego zeszło. Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Prawdopodobnie to żywica, chociaż na drogach można różne cuda złapać. Polecam preparat Prickbort, usuwa bezpiecznie, różnego pochodzenia, zanieczyszczenia z lakieru samochodowego. Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi