lajcik28 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam mam pytanko.Mam meganke 97 chcialem wymienic kierownice (moja mocno przytarta).Nabylem okazyjnie skurzana kierownice.Problem jest typu moja ma tzw.guziki od klaksona a ta skurzana nie (mam air bag)czy mozna ja wymienic i czy klakson bedzie dalej dzialal Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 a na tej skórzanej jest włącznik klaksonu? bo jak w tamtej wersji megane był w manetce od kierunków to zostałeś z działającym sygnałem ale bez możliwości jego włączenia. byś musiał zamontować gdzie indziej sobie włącznik. na temat kierownic był już wątek i różnią się chyba one czymś jeszcze a dla rozwiania wątpliwości profilaktycznie :P http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=757&a...nowa+kierownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 sprawdź jaki masz wieloklin na kolumnie kierowniczej bo były wersje z centrowaniem i bez, nie założysz ich zamiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi