Human Resources Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 co bardziej polecacie dla studencika qupete czy moze HB HTB, tez kiedyś (ponad 3 lata temu miałem takie dywagacje), wybór padł na qpte, ale w ostatniej chwili rozsądek do mnie przemówił. Qpetka to auto typowo 2 osobowe, z tyłu jak usiadłem to sie nawet fotela domknąc nie dało, mimo iż był wysuniety do przodu. Kupiłem więc htb i nie żałuje-przynajmniej moge wziąc paczkę znajomych na wakacyjną popijawe na Mazury a w Qpete mozesz co najwyzej wziac kumpla i przejechac sie pod gimnazjum by jakies nieletnie laseczki powyrywac, bo inne na tył nie wejdą :P (inna sprawa jest to że to nielegalne) ;-) jeeli chodzi o osiagi HTB vs QPTA to praktycznie nie ma różnicy, a zadbany HTB duzo łatwiej znaleśc wybór nalezy do Ciebie- i osobiscie proponuje silnik 1,6 16v :P , ktory w HTB jest najszybszy w klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Human Resources, wie co mówi - ja na początku też oglądałem QP i im wiecej oglądałem tym bardziej jestem zadowolony z mojej HTB :P. PS. Choć jako drugie auto QP ma duże szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Powiem wam, że coupe ma dużo wygodniejsze fotele (lepsze trzymanie boczne, dłuższe siedziska, większą regulację lędźwi) i ma trochę inną pozycję za kierownicą (sporo niżej się siedzi). Siostra ma megane htb i już tak wygodnie nie jest. Mi pozycja w coupe dużo bardziej odpowiada, ale to kwestia indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrax Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a jesli HTB to jaki rocznik polecacie ?? tak do 2000 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 w sumie roznicy nie ma, dobrze by było gdybys szukał po FL czyli chybha sierpien 99 bo nowe silniki, DUŻO lepsze wyposażenie no i "świeższy" wygląd. Jak coś znajdziesz to zapodaj linki to ocenimy ;-) z mojej HTB to juz wyklepałeś czy mówisz "z sentymentem w czasie przeszłym"? :P ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Mi sie za to w przypadku QP bardziej podoba ta sprzed liftingu - taka jak ma np Bronius - czyli właśnie do sierpnia 99 :P PS. to juz wyklepałeś czy mówisz "z sentymentem w czasie przeszłym"? :P ;-) Wyklepane to mocno powiedziane, po długiej batali z beznadziejną firmą ubezpieczeniową Wrt + 2a ( :P) efekt: Wymiana: maska, błotnik (+nadkola), pas przedni, zderzak + wszystkie wzmocnienia, kondensator klimy, reflektory + pare drobiazgów. Auto było mierzone na komputerowej ramie - lekka korekta gumką myszka ze strony kierowcy :P Śmiga jak trzeba jeszcze tylko tocze batalie z warsztatem, a co :P Na najbliższym zlocie obejrzysz i ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrax Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a wlasnie co sadzicie o 1.9 TDI ?? w HTB ?? i ile pali jesli wiecie :P [ Dodano: 2008-04-23, 19:52 ] http://moto.allegro.pl/item347360105_cupe_...r_pilne_dn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi