kowal376pl Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam mam problem z megane, a mianowicie na zimnym silniku gdy dodaje gazu powyżej 1500 obrotów, auto nie chce przyspieszać ;) a gdy puszcze gaz szarpie nim ;) problem występuje tylko na zimnym silniku , gdy silnik się nagrzeje i przełączyć na gaz problem ustępuje ;) myślałem żeby wymienić świece i przewody, ale nie jestem na 100 % pewny czy to jest to ;) Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) -Prezes Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikaze95 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja bym zaczął na Twoim miejscu od świec i przewodów być może jak na ssaniu autko jest świece się zalewają i nie przepala Ci mieszanki. Kiedy Filtry wymieniałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal376pl Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam , wymieniłem świece , i filtr paliwa i dalej to samo ;c a przewody sprawdzał mechanik i powiedział ze są w dobrym stanie ;) a mam jeszcze pytanie bo mam tr problem z lewa rokiem skrzyni biegów , cały czas wibruje i gdy dodaje i puszczam gaz to przesuwa się do przodu i do tyłu , poduszkę zmieniłem od skrzyni i dalej to samo ;c Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) -Prezes Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Wymień świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi