meganebb Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam i z góry przepraszam jeżeli piszę w złym dziale. Mam takie pytanie, orientuje się ktoś ile dostanę na złomie za felgi stalowe 175 70 R 13? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Co ty oddajesz felgi czy opony, opis jak dla opon? Lepiej wrzuć w dział oddam za przysłowiową flaszkę z odbiorem własnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1965 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 jedna czy cztery?.... szkoda zachodu...złom jest po 25gr za kilogram..... .Myślę że jakieś byś dostał 8 pln. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Wystaw na OLX to sprzedasz .Sam kupiłem teraz do fiata Seicento. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi