redpradnik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Z racji tego ze kupilem Societe i mam juz kanape bardzo kogos prosze o zrobienie zdjęć mocowań kanapy zebym wiedzial jak sie za to zabrac... w podlodze pewnie cos i po bokach i dziisaj sie zalamalem bo wyczytalem ze trzeba plastiki słupkow zmieniac to prawda?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no nie bedzie to raczej prosta operacja typu dolozenie kanapy i dokrecenie 4 srub nie wiem jak w megane, ale w clio trzeba bylo wybebeszyc praktycznie pol auta i zmienic wszystkie plastiki z tylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 proszę pyknąłem Ci kilka fotek mocowań, wrzuciłem na rapida: http://rapidshare.com/files/109301562/mocowania.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi