olmas Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witam, jak w temacie, proszę o weryfikację czy kolorystyka kierownicy i gałki biegów jest na pewno właściwa. Zgodnie z tym co mi się wydaje, to kierownica w tym egzemplarzu powinna być taka sama jak kolor poduszki powietrznej, a kolor gałki do zmiany biegów taki jak mieszka. Można by pomyśleć, że coś było kombinowane, jednak gdy się przyjrzymy to na kierownicy i gałce widać beżowe szwy, co rodzi wątpliwości. Czyżby miało tak być oryginalnie?! Tym bardziej, że w przypadku ciemnej (czarnej) kierownicy i gałki, powinny być one jednakowego koloru. Czy ktoś spotkał się już z takim miksem, czy to jest oryginał który wyszedł z fabryki? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nie sądzę by taki zestaw wyszedł z fabryki, jasna kierownica i gałka dość szybko się zużywa i myślę, że są wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Kierownica i gałka prawdopodobnie jest w megane III w wersji bose http://allegro.pl/megane-iii-1-9dci-08-14r-kierownica-skora-bose-i5059287118.html#thumb/1 Ale ktoś sobie zadał sporo trudu, bo przełożył klawisze tempomatu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olmas Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Dzięki za pomoc. Uwaga odnośnie kierownicy z wersji Bose bardzo cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Nie spotkałem jeszcze takiego połączenia, a sporo ogłoszeń przeglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi