Hary904 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Witam. Od jakiegoś miesiąca jestem posiadaczem Renault Megane 1.6 8V 98r. i chciałbym doprowadzić ten samochód do lepszego stanu, w tym celu proszę was o pomoc. Posiadam jeden oryginalny kluczyk od stacyjki z zamkiem ale centralny zamek z pilota nie działa, świeci się tylko jedna czerwona dioda na pilocie jak wcisnę przycisk. Mam 2 czujniki te pod sufitówką i na żadnym nie działa. Kod do Immo też posiadam, próbowałem jakoś kodować ale nic nie wyszło. Drugi problem to prędkościomierz, jak kupowałem auto to jakoś działał jeszcze a z czasem coraz rzadziej i już teraz w ogóle nie działa. Żółta lampka od Abs'u się pali cały czas, chciałem sprawdzić bezpieczniki koło akumulatora ale niczego tam nie widzę. Proszę o pomoc. Dziękuję. Edytowane 12 Maja 2016 przez Hary904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi