mossoo Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Witam, wyskoczył mi komunikat oczyść filtr paliwa. Z tego co się dowiadywałem można to zrobić to samemu tylko pytanie gdzie znajduję się ten filtr. Może ma ktoś jakieś zdjęcie. A jeśli chodzi o spuszczenie wody to wystarczy tylko odkręcić śrubkę i woda wyleci? Bo filtr był wymieniany z pół roku temu ale, że dużo przemieszczam się po Polsce to na różnych stacjach tankuje mimo, że to zawsze jest orlen :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 W prawym nadkolu. Kiedyś mi wyskoczył komunikat, dałem na wymianę a tam wszystko ok. Coś mu się przewidziało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossoo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Z tego co się orientowałem to muszę chyba zdjąć troche tego plastiku z nadkola i tam jest gdzieś ten filtr? a wodę jak z niego spuścić jest bo jest podobno jakiś upust wody? na jakiś konkretny klucz? Dodano: 05 cze 2016 - 19:57 to jest chyba filtr z megane?? i czy ten czarny korek jest odpowiedzialny za spuszczenie wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi