Tom01 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Czy ktoś może wie, czy listwy zderzaków przód/tył, plasitkowe matowe nakładki, różnią się w wersji przed i po "lifcie"? Z góry dziękuję za informację. Edytowane 31 Maja 2016 przez Tom01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni.t Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Podepnę się pod temat. Mam ten problem listwtwy z czarnego plactiku na zderzaku podczas transportu auta na lawecie został uszkodzone , ciężko znaleźć gdzieś na necie. Znalażłem dwie z megane z roku 2004 , moje jest z 2007 . Nada śię ? To jest chyba po licie. Ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 poliftowe nie pasują do starszej wersji zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni.t Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Dzięki. Po temacie, a może ktoś ma pomysł gdzie kupić. Dodzwoniłem się do jednego sklepu. pan powiedział 110 sztuka . To trochę srogo. :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi