ppaawweell1979 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 witam. proszę o pomoc forumowicze. mam problem z zamkiem centralnym. chodzi o to, żawsze zamykają mi się wszystkie drzwi zaraz po ruszeniu z miejsca:( moje pytanie: czy można to jakoć wyłączyć bo strasznie mnie wkurza to trzakania zamka po ruszeniu... z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 można - było już gdzieś na forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja tam nie słyszałem żeby można było to wyłączyć. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=4040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 w środku jest przycisk zamykania i otwierania przytrzymaj go na ok 5 sek.miałem to samo i pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 jest to standardowa opcja w fabrycznym alarmie można też ustawić że jak zatrzymasz auto i przez 5 sek nie zgasisz silnika centralka zamknie drzwi, zabezpieczenie przed złodziejami na światłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi