Astreuz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witam, chciałbym się zapytać was co można polecić dla niezbyt doświadczonej osoby (którą jestem) jeżeli chodzi o przywrócenie blasku już starszej renatce i w jak najmniejszym wkładzie finansowym? Chciałem zrobić to bardziej ,,domowo" - tarcie lakieru czystą ściereczką po wcześniejszym oczyszczeniu z brudu, jednakże zapewne zajęłoby mi to minimum ze 2 dni, a i efektu nie byłoby zadowalającego. Czytałem o czymś, co zwie się pasta polerska, jednakże nawet nie wiem jaką wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeryy3 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Lekko ścierna pasta "TEMPO" w zupełności wystarczy.Możesz też spróbować dobrać wosk barwiący t cut color fast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astreuz Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dziękuję za odpowiedź, kupiłem no i efekt zadowalający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi