czaku89 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Na pewno musisz zaopatrzyć się w zestaw odseparowany. Kwestia tego ile masz na to gotówki. Polecam to podglądnięcia instalacje w Classic'u mojego autorstwa: http://www.dkxaudio.unl.pl/projekty/renault/renault.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan_one Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Witam, świetna robota! Mam podobną meganke tylko 99r i sam będę się brał za coś takiego i wreszcie zobaczyłem jak ktoś podszedł do montażu grania na przodzie tak jak należy. Puki co mam 13 w drzwiach i grają nieźle ale juz plastiki zaczynają mnie denerwować więc jak będę montował 16-stki to odraz zrobię wygłuszanie drzwi. W bagażniku mam subwofer na głosniku helixa i wzmak earthquake. Co do tylnych głośników to nie polecam wsadzania w półke żadnych głośników bo dzwięk zbyt bardzo się rozdziela-przód z tyłem, szczególnie nie przyjmne dla siedzących z tyłu (sam wyrwałem oryginalene podkładki i władowałem 16 i to pod oryginalne maskownice na dystansach- to był błąd, dopiero gdy odcinam z radia wysokie tony dla tylnych głośników jest ok). Bazą powinien być dobrze zrobiony przód(wygłuszenie, odseparowanie,wzrotnice) + subwofer w bagażniku... i na tym bym pozostał jak radzą niektórzy koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi