Danielossss Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Domniemywam, że idzie zmiana na lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 EDIT: to moze przekleje z shoutbox'a: Sprawa wygladala nastepujaco, wczoraj w nocy przenioslem cale forum na nowy serwer, stabilniejszy, przeparkowalem domene - to bylo powodem zaniku dostepnosci. Musi minac pewien okres czasu zanim dns'y sie uaktualnia. Niestety pozniej okazalo sie, ze funkcjonalnosc nowego serwera jest gorsza od starego, co utrudnioloby mi znacznie prace i przenioslem domene na stary serwer (okolo 10.00) Nastepnym razem, obiecuje, ze dam najpierw info jak bede cos kombinowal na taka skale. No nic, myslalem, ze jak wiecej zaplace za serwer to bedzie bardziej funkcjonalny no ale nie do konca okazuje sie to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Poszukiwania odpowiedniego serwera caly czas trwaja, jak zauwazyliscie pojawil sie banner nazwa.pl mozliwe, ze wlasnie tam ulokuje forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 banner? JAKI BANNER?! ja nie znaju, ja z firefox'a korzystaju :) (choc forum uparcie pokazuje ze korzystam z godzilli ;P) EDIT 2006.10.04_21:18 okej widzialem banner :) specjalnie wszedlem na forum jak siedzialem na kompie na uczelni we wtorek :) ladny... taki cacy :) oby serwer dobrze sie sprawowal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi