Lukas.s Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Zaraz pewnie ktoś napisze że było... no fakt. Tematów mnóstwo, ale akurat do 1.9 dti 2000r nic nie udało mi się znaleźć. Wiec moje pytanie: Na jakim interfejsie diagnostycznym odczytam błędy w megane 1 ph2 1.9 dti 2000r.? Gdzieś w necie znalazłem tabelkę gdzie właśnie tylko ten silnik działa na szynie CAN. Dzisiaj próbowałem ruszyć na VAG KKL (mówię sobie spróbuję, inni łączyli się to może u mnie pójdzie) ale nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) a czemu nie wyszło ? inne moduły Ci się wykryły czy żaden ? Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) -Prezes Edytowane 15 Lipca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Próbowałem programem ddt2000 i tak jakby w ogóle nie połączył się z kompem. Chyba że jest jakiś inny program który zagra z KKL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 DDT powinien. Musisz mieć coś nietak w konfiguracji na lapku. Z innymi autami się łączy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 kablem łączyłem się z skodą felicją i działał. Jutro jeszcze będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi