michalmalin13 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam serdecznie Mam problem z moją megi... mianowicie po ostatnich obfitych deszczach wróciłem do domu zgasiłem auto i już kolejnego dnia nie chciało odpalić. Wymieniłem świece oraz kable zapłonowe ( z kolejnością też walczyłem, ponieważ zdjęcie starego ustawienia kabli się nie zapisało w telefonie)... w końcu auto odpala (na benzynie oraz na gazie) lecz po ok 30 sekundach są bardzo mocne skoki obrotów i auto gaśnie. Co może być tego przyczyną ? proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Poszperaj na forum dużo było już tematów poruszanych na ten temat. Prawdopodobnie zalało ci elektronikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Było :) Wystarczy poszukać Sprawdź i wyczyść skrzynkę bezpieczników koło akumulatora taka czarna z lewej strony jak patrzysz od przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmalin13 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Niestety wszystko zrobione, bezpieczniki nawet wymieniłem i niestety nie działa. Wgl nie odpala. Nie wiem co mogło się stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaramanga Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Być może to coś z KZFR, sprawdź też przepustnicę. Najlepiej podepnij auto do komputera i zobacz jakie błędy wyskoczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi