Pablox2 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam zastanawiam się nad obszyciem kierownicy ale wiadomo koszta. W mojej okolicy też nie za bardzo tapicerzy chcą obszywać kierownicę - wiadomo dużo pracy a zarobek niewielki. Tutaj pojawia się pytanie, może warto kupić pokrowiec do obszycia kierownicy i taki sobie zainstalować samemu? Pokrowiec o jakim myślałem to np. taki: http://allegro.pl/pokrowiec-na-kierownice-z-jednego-kawalka-skory-i4982349132.html z tym, że nie jestem pewny też czy jest sens. Miał ktoś może coś podobnego u siebie i może się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1ph2 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Mam coś podobnego i jest ok, dużo lepiej to wygląda niż powycierana kierownica :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi