klufa Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 czy ma ktoś z was w pdfie książke do wyżej wymienionego scenica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listtadek Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Tak się składa że ja mam, jest to skan z polskiej instrukcji obsługi Renault Scenic II po 06.2003r. dla aut benzynowych i diesela wszytkich pojemności. Chętnych zapraszam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyjo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 bardzo prosze o przesłanie tej książki. z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amwit Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Czy ja również mogę prosić o przesłanie tej instrukcji Od wczoraj mam samochód sprowadzony z Belgii a z książki po francusku nie jestem się w stanie nawet zorientować jak zlikwidować limit szybkości ... Z góry dziękuję za szybka pomoc ... Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_B Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Czy ja również mogę prosić o przesłanie tej instrukcji. Leży sobie na PIKURowym ftp-ie, tu: pikur.digi.pl Użytkownik: renault Hasło: renault Zdalny katalog: 0:/Manuale/Scenic II/ part1.pdf-part13.pdf+brakujące.pdf ew. o ile pamiętam: Manual_SCENIC_II.zip Skrytym parówkożercom mówimy nie! (patrz: RENAULT SCENIC II 2 polska instrukcja obsługi (numer 357706344)). W RP biorą bodaj 120,- PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleban11 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zalogowałem się na poczte ale tam nie ma folderów i plików do ściągnięcia. Ma ktos namiary na takowa instrukcje? pzdr. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Chyba musisz miec klienta ftp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeprawa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Niestety nie można ściągnąć tych dwóch plików, które zawierają brakujące stronki tzn. wskaźniki.pdf i brakujące.pdf. Czyj to serwer? może wystarczy zmienić nazwy na nie zawierające polskich znaków. Tak czy inaczej jeżeli komuś udało się je pobrać to proszę o wysłanie mi na priv. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 przeprawa, spróbowałem pobrać i poszło jak po maśle. Mam te dwa PDFy. Prześlij mi swój adres e-mail, to wyślę na niego jako załączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeprawa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Super, może mój Firefox robi problemy. Mail - [email protected] [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2008-08-22, 22:57 ] właśnie wysłałem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi