druu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich :) Niestety, dach w mojej Megane I phrase I cabrio ostatnio się zbuntował. Przy próbie otwarcia pika, słychać, że próbuje walczyć, aczkolwiek na tym się kończy. Kilka miesięcy temu otwierał i zamykał się bez problemu, później stopniowo potrzebował coraz więcej pomocy "z zewnątrz". Teraz nie reaguje praktycznie wcale. Czy ktoś mógłby w sposób łopatologiczny wytłumaczyć jak dojść do źródła usterki (i w najlepszym wypadku - jak sobie z nią poradzić)? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi! Pozdrawiam Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Pewnie przez brak konserwacji sie zaciął. Może wystarczy przeczyścić i nasmarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jakiś opis konkretnych działań dla totalnego laika? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja tylko podpowiadam. Nigdy nie miałem z takim dachem styczności. Poszukaj na pewno ktoś opisał jak się dostać do osprzętu dachu. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Na Downloadzie jest serwisówka do Megane I Cabrio, tam na pewno coś znajdziesz. Plik nie jest po polsku. Szukaj w serwisówkach do Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi