ximax97 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam, jak w temacie brak oświetlenia wnętrza. Jakieś 2 dni temu w miejsce żarówek w podsufitce wpiąłem taśmę led. Wszystko działało jak należy do dnia następnego. Czujnik włączonych świateł i otwartych drzwi działa jak należy reszta oświetlenia także. Nie mam oświetlenia bagażnika schowka ani wnętrza. Nie wiem już co mam robić a nie mogę znaleźć na forum tematu z podobnym problemem. Z góry dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1ph2 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Bezpieczniki sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Posiadacie może schemat elektryczny oświetlenia wew. Meganki oraz centralnych zamków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 My mamy wszystko ;) Wysil się to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Wysilałem się jest sporo tych schematów , tylko który jest właściwy to nie wiem... Dodano: 06 gru 2016 - 15:33 Czy nikt nie jest w stanie pomóc mi z tym oświetleniem? Dodano: 07 maj 2017 - 13:58 U mnie dalszy ciąg walki z brakiem oświetlenia wew. auta. Przełączając ręcznie oświetlenie jest, natomiast nie działa po rozblokowaniu centralnego oraz po otwarciu jakichkolwiek drzwi. Moduł UCH wymontowałem żadnych niepokojących zmian nie zauważyłem, wszystko jak z fabryki. Gdzie może być rozwiązanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi