Sparky01 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Witam,w mojej Renówce lakier na dachu jest w bardzo kiepskim stanie, bardzo szpeci mi samochód - tym bardziej, że to wersja coupe i pierwsze co widać to dach. Poniżej wklejam zdjęcia auta i chciałbym się poradzić co myślicie o folii carbon na dachu - wiem, że wielu uważa to za wiochę ale chyba lepiej mieć dobrze położony carbon niż lakier w opłakanym stanie. Proszę o porady jaki kolor carbonu wybrać. Edytowane 25 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jak przykleisz folię na zniszczony lakier (schodzący bezbarwny, dołki, wgniotki) to będzie wyglądać jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Czyli tylko malowanie zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Malowanie może kosztować trochę więcej niż folia, ale jak będzie zrobione dobrze, to będzie ładnie wyglądać i nie będzie problemów z korozją. Minus jest taki, że trzeba zdemontować szybę przód i tył. Carbon na dużej powierzchni wg mnie wygląda słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi