mari1980 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam, mam problem z tylnym lewym światłem przeciwmgielnym, sprawdziłem kostkę i nie dochodzi do niej żadne napięcie, druga strona działa bez zarzutu, może ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 `Rozumiem, że masz kierownicę z prawej strony. Więc nie masz światła przeciwmgłowego z lewej tylko z prawej. Światło przeciwmgłowe jest tylko jedno z jednej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bo tak ma być, jak przeczytasz instrukcje to jest tam wyraźnie napisane pomimo iż obie lampy zaopatrzone są w żarówki to pali się tylko 1 strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari1980 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Przepraszam Panowie za ten przedszkolny błąd , właśnie znalazłem tą informację. Tak czy inaczej dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi