parasito Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Poprzedni właściciel złamał kawałek kluczyka znajdującego się w karcie co powoduje ze wypada on z niej. Czy spotkał sie ktoś z możliwością dorobienia takiego kluczyka (który by miał uchwyt pasujący do karty) bądź kupna samego plastikowego uchwytu? Ostatecznością jest chyba kupno całego (jedynego powiązanego z kluczykiem?) zamka w drzwiach kierowcy, jednak też nie spotkałem jeszcze tego na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 To w końcu co połamał - kluczyk czy plastikowy uchwyt Szukaj na szrotach jakiegoś rozbitka lub z "anglika". Zawsze możesz podpytać w ASO ile takie cosik stoi u nich ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasito Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Połamał ten plastikowy uchwyt - kawałek ale ten co to trzyma kluczyk w karcie. Pewnie masz racje i bez nowego zamka sie nie obejdzie (chociaż wymiana prosta ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Mi też się coś podobnego wydarzyło - i mówimy o kluczyku do awaryjnego otwierania drzwi. Tyle, że złamałem uchwyt tego kluczyka. I właśnie grozi to wypadnięciem z karty i zagubieniem. Byłem w ASO. Można taki kluczyk dorobić (bez karty) bez problemu. Ale niestety nie spytałem się o cenę. Ważne, że możliwość dorobienia jakby co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasito Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Juz wiem-kluczyk można dorobić bezproblemowo, na podstawie numeru nadwozia (czyli nawet zgubiony kluczyk nie jest problemem). Impreza kosztuje 109 zł w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 w którym aso? i czy z zakodowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasito Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Info udzielili mi w Kutnowskim. Te kluczyki nie są kodowane (Meg II). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Też się zorientowałm o cenę. Nie będę robił tutaj reklamy ale ASO w Wodzisławiu dorobi za 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi