DrNO Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 no wiec... dzis sie odbyl spot w greckiej resteuracji "Irini" w Zerkowicach kolo Zawiercia. obecni byli przedstawiciele okolicznych oddzialow Klubu Renault. bylo swietnie! wiecej znajdziecie TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Tak , czytałem na liście i oglądałem ju zfotki z których wkrótce stworze galerie. Szkoda,że mnie nie było:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Szkoda, ze pykur (Poznan) nic nie orgranizowal. No nic, trzeba bedzie sie za to zabrac.' PS Oni nawet linka do forum nie wrzucili na stronke a pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 http://upload.pbase.com/lukasz_p a to moja galeria 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi