Jarkoo87 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Mam kilka części w meganie do wymiany. Proszę mi powiedzieć jak się one nazywają. Chce się zorientować cenowo w serwisie Renault, allegro, sklep ale nie znam nazw tych części Pierwsze jak widać są gumy czy tuleje..? Jaka jest fachowa nazwa tych części? Są one z tyłu auta, łączą tylną belkę z karoserią chyba A druga rzecz to Wychodzi z maglownicy i znajduje się pomiędzy końcówką drążka i gumową harmonijką widoczną na zdjęciu Na kole jest luz i muszę też to wymienić Przy okazji może sami coś polecicie? Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Pierwsze to pewnie tuleja tylnej belki:Mój odnośnik Drugie drążek kierowniczy: Pewnie to Jak cena dobra to bierz oryginały, jak nie to TRW najczęściej takie elementy robi na pierwszy montaż. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkoo87 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 o to chodziło, super dzięki za porządną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi