markis80 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam Jak myślicie jest sens regulacji lpg na hamowni. Koszt 150-200 zł plus dojazd 100 km. Pozdrawiam Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) To zależy od tego kto to będzie stroił , jak ktoś ogarnięty to może parę KM uda się ugrać na lpg . Ja raz tak u kogoś byłem to bardziej to była regulacja plus pomiar i niewiele to dało. Pomiar AFR chyba byłby lepszy podczas strojenia niż hamownia. Z drugiej strony to sam pomiar koło 100zł normalnie kosztuje więc możesz sprawdzić dodatkowo stan silnika . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi