matusz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam posiadam następujący problem w Megane I 98r 1,6. Dwa dni temu zauważyłem że włączając kierunek w lewo w liczniku migaly obie kontrolki od kierunków tak jak przy awaryjnych mrugaja też wszystkie kierunki, natomiast w prawo działało normalnie aż do dzisiaj. Teraz skręcanie czy to w prawo czy lewo zaliczają się tak jakby awaryjne. Proszę o pomoc jaka może być przyczyna. Dodano: 12 sty 2017 - 16:48 Wie może ktoś za co odpowiada ta wtyczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Na Downloadzie leży rozpiska bezpieczników, w dokumencie opisane są wszystkie wtyczki i piny w UHC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Przemo a mógłbyś bardziej nakierowac bo przeszukałem i nie mogę znaleźć byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 http://megane.com.pl/files/file/45-bezpieczniki-i-przekazniki-megane-i-i-scenic-i/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dzięki. Wypalony pin jest od dmuchawy, a z kierunkami dalej problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi