wachu29 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam. Mam prośbę. Ostatnio mam problem z zapaleniem mojej meganki 1.9 dci. Pozamieniałem czarne przekaźniki w skrzynce koło akumulatora i samochód palił bez zarzutu przez dwa dni. Wcześniej nie paliła mi się kontrolka podgrzewania świec. Po podmianie kontrolka się pali ale nie odpala. Wydaje mi się ze teraz nie podaje paliwa. Po podmianie przekaźników samochód odpala bez zarzutów. Czy ma ktoś z Was opis tej skrzynki z przewoźnikami, który jest do czego i czy gdybym chciał kupić nowe to czy wszystkie są takie same ? Chodzi mi o te czarne. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Takie same, sa na nich numery OE, możesz sprawdzić. Masz do wymiany jeden czarny z tych dwóch od góry. Nie pamiętam który, bo dawno mialem to samo w mojej byłej jedynce. Opis z łatwością znajdziesz w necie, nawet gdzieś tu na forum jest. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Pieczar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi