Mab Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam, Po przekopaniu forum i netu nie znalazłem dobrej instrukcji krok po kroku jak wymontować UCH z Megane I phI. Zdjąłem osłonę skrzynki bezpieczników, odkręciłem 3 śruby i wyjąłem moduł z regulacją wysokości świateł, zdjąłem zaczepy gumy wokół UCH. Niestety coś trzyma. Co dalej muszę zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 O ile mnie pamięć nie myli to nad gniazdami bezpieczników są dwa torxy, które trzymają całe UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mab Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) moduł siedzi w jakiejś ramce i nie chce się od niej odczepić. Mam nadzieję, że deski nie trzeba będzie odkręcać. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Mab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Wystarczy odkręcić 1 torx który jest pod osłoną bezpieczników. Następnie odłączamy przewody od spodu UCH. Łapiemy od spodu za tył UCH i ciągniemy w dół (lekkie szarpnięcie). UCH wychodzi trochę ciężko ponieważ musi przejść koło pedałów ale wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi